Sant Feliu amplia provisionalment la vorera del passeig marítim per garantir la seguretat

Intervé: Josep Saballs, regidor d'urbanisme

La filera d'aparcaments d'aquest tram de passeig marítim s'ha convertit en una vorera provisional per vianants. L'ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha decidit enretirar els vehicles de primera línia de mar i ampliar així l'espai de passeig perquè els ciutadans puguin mantenir la distància social

Aquest era un punt crític, perquè d'ençà de l'entrada a la fase 0 que aquest punt va esdevenir un coll d'ampolla on era impossible mantenir els dos metres de separació entre persones. De moment i de forma provisional, s'ha ampliat l'espai amb blocs de formigó, però l'objectiu de l'equip de govern municipal és consolidar l'ampliació amb una obra que tindria lloc previsiblement abans de l'estiu. 

Des de l'ajuntament també estudien ampliar les voreres d'altres punts de la ciutat amb alta densitat de població sempre que no alteri la mobilitat en excés. 

Aquestes ampliacions tenen dos objectius, millorar el passeig de vianants a la ciutat i garantir una mobilitat espaiada durant els propers mesos per evitar contagis o el rebrot de la pandèmia. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política