Demà s'aprova el cartipàs municipal a l'Ajuntament de Torroella

Demà s'aprova el cartipàs municipal a l'Ajuntament de Torroella
Torroella de Montgrí

Data: 26/06/2019

Demà s'aprova en plenari municipal el nou cartipàs de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí per al mandat 2019-2023 que el govern assegura que donarà resposta als grans reptes de futur que té el municipi per mitjà d’un organigrama que fomenti el treball transversal, sigui resolutiu i àgil en la presa de decisions i millori l’assistència als ciutadans.

L’alcalde, Jordi Colomí (UPM), argumenta que la nova distribució d’àrees, regidories i serveis està basada en una exhaustiva visió de conjunt de la gestió i de la realitat municipal. Sosté, a més, que compta amb un equip de regidors i regidores molt preparats que permetrà reactivar el municipi i enfocar nous projectes, per continuar essent pioners, com fins ara, en molts àmbits.

Demà dijous, a les 20 h, se celebrarà el Ple extraordinari en el qual es donarà compte del decret de delegacions d’Alcaldia als regidors. També es donarà compte, entre d’altres, dels decrets en matèria de nomenaments de tinents d'alcalde i membres de Junta de Govern, presidents de les comissions informatives, delegacions de l’Alcaldia a la Junta de Govern, representacions i delegacions de competències als regidors. En la mateixa sessió es portarà a aprovació el règim retributiu, la dedicació dels membres de la Corporació, les indemnitzacions, el règim de sessions, les comissions informatives i la Junta de Portaveus.

El nou equip de govern estarà format per 10 regidors, 6 del grup municipal d’UPM i 4 el grup municipal d’ERC. Per reforçar el treball transversal, l’alcalde assumirà directament les àrees de Serveis Generals, Política Territorial i Política Econòmica, atès que són àmbits que afecten diverses regidories. Colomí ha avançat que aquest mandat els regidors de l’equip de govern, a més de Torroella de Montgrí, també atendran en hores convingudes a l’Estartit.

Pel que fa a les regidories i tinences d’alcaldia, quedaran repartides de la següent manera:

Jordi Colomí Massanas (UPM): (Alcalde) Serveis Generals, Política Territorial, Política Econòmica iGestió del contracte de l’abastament d’aigua potable.
Marc Calvet Martí (ERC): (1r tinent d’alcalde) Participació Ciutadana, Unitat Operativa de Manteniment (UOM), Gestió Costanera i Platges, Gestió dels contractes dels serveis d’escombraries, enllumenat, neteja i edificis municipals.
Josep Martinoy Casademont (UPM): (2n tinent d’alcalde) Promoció Econòmica i Desenvolupament, Comunicació, Seguretat Ciutadana i Hisenda.
Anna Company Coll (ERC): (3a tinent d’alcalde) Ensenyament i Joventut
Roser Font Pi (UPM): (4a tinenta d’alcalde) Cultura, Festes, Recursos Humans i Convivència.
Jordi Oliver González (ERC): (5è tinent d’alcalde) Urbanisme.
Anna Maria Bonada Pérez (UPM): Acció Social i Salut.
Natàlia Navarro Sastre (ERC): Patrimoni Cultural, Arxiu i Medi Ambient.
Dúnia Oliveras Bagué (UPM): Destinació Turística Torroella-L’Estartit-Illes Medes, Comerç i Mercat.
Genís Pigem Olivé (UPM): Esports, Desenvolupament de la zona esportiva, Món Rural i Fires.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política