Josep Salvatella deixa de ser afiliat de Junts per Catalunya

El regidor palafrugellenc, Josep Salvatella, ha decidit deixar de ser membre de Junts per Catalunya. Després de presentar-se com a candidat a l'alcaldia a les últimes eleccions, Salvatella deixa de militar al partit a causa de discrepàncies amb el projecte local, però també amb el camí de Junts en l'àmbit nacional.

Josep Salvatella ha anunciat que deixa de ser afiliat de Junts per Catalunya. El regidor de Participació, Atenció Ciutadana, Gent Gran i Arxiu Municipal de Palafrugell ha decidit donar per finalitzada la seva etapa dins el partit a causa de les discrepàncies amb els companys locals i també els membres del partit en l'àmbit gironí. Salvatella ha anunciat la decisió en una roda de premsa on ha repassat la seva trajectòria dins el govern municipal i on ha explicat que la decisió està lligada amb la política local, però també a nivell nacional.

Aquestes discrepàncies amb el comitè local venen pràcticament des de l'inici de la legislatura. Assenyala que "s'ha sentit sol" en alguns moments de la legislatura com amb l'incident amb el Museu del Suro. Des de llavors la relació s'ha anat deteriorant fins al punt en què Salvatella considera que una part del partit s'ha dedicat a fer d'oposició al govern, on hi ha dos regidors del partit. És per això que no donarà suport a la nova candidatura de cara les eleccions de 2023.

Josep Salvatella va decidir presentar-se com a candidat a les eleccions a causa del moment que vivia el país, amb l'u d'octubre i la repressió als líders independentistes. Ara, però, veu com tant en l'àmbit local com nacional la situació ha canviat, provocant que "perdi la fe" en el projecte del partit i de Junts per Palafrugell on hi ha trobat a faltar lleialtat, honestedat i compromís.

Pel que fa als últims mesos de la legislatura, Salvatella estudia seguir com a regidor independent o no adscrit dins el govern municipal perquè té una responsabilitat com a regidor i perquè l'alcalde i la resta de regidories consideren que ha de continuar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política