La Bisbal d’Empordà tornarà a solidaritzar-se amb el jovent d’Altsasu

La Bisbal d’Empordà tornarà a solidaritzar-se amb el jovent d’Altsasu
La Bisbal d'Empordà

Data: 17/09/2019

Sota la crida 'Llibertat Joves d’Altsasu', la Bisbal d’Empordà es prepara per tornar a viure una jornada de suport i solidaritat amb el jovent navarrès empresonat. Tal com ja es va fer l’any passat, entitats, empreses, l’Ajuntament de la Bisbal, l’Ajuntament de Corçà i un gran nombre de persones s’han bolcat a col·laborar en les activitats organitzades pel col·lectiu Poble Solidari el proper dissabte 21 de setembre.

La jornada arrencarà a les 10 h del matí amb l’arribada dels familiars dels joves davant de l’Ajuntament de la Bisbal i es farà lectura d’un manifest. Serà cap a les 11h quan sortirà una cercavila (amb Geganters, Dracs i Voltors) amb el bestiar popular, a més d’una concentració de motos scooters. El recorregut culminarà al passeig Marimon Asprer. 

A les 13h es farà una xerrada al Teatre Mundial, a càrrec de Altsasu Gurasoak, amb la participació de Quico Sallés, Laia Serra i Cristina Garés. Seguidament hi haurà un vermut solidari i una arrossada popular, a càrrec de Cuiner/es Solidaris/es i l’Associació Cultural del Riff. Serà a partir de les 17h el Passeig Marimon Asprer acollirà els espectacles i concerts de Les Presentables, Mireia, Mazoni, Pau Blanc, Sanjosex, Último Veneno, El Toubab i Covers Rock (Miquel Abras). La jornada culminarà a partir de les 23 h, a la sala L’Alternativa, amb les actuacions musicals dels grups Illnoise i Los Liantes.

El juliol del passat 2018 es va votar al Ple Municipal de la Bisbal una moció per demanar la llibertat de les 8 persones condemnades a penes que oscil·len entre els 13 i els 2 anys de presó per una batussa amb dos guàrdies civils i les seves parelles, ocorreguda en un bar de la localitat navarresa d’Altsasu la matinada del 15 d’octubre del 2016. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política