Arturo Prades presenta la llista electoral del PSC a Calonge i Sant Antoni

La llista electoral del PSC serà una barreja d'experiència amb els actuals regidors i gent nova. Així ho va dir Arturo Prades a la presentació de la llista, acompanyat de la portaveu del PSOE al Senat, Eva Granados, i el diputat al Congrés, Marc Lamuà. Arturo Prades confia a ser la llista més votada al municipi i Granados i Lamuà diuen que ha arribat el moment que el PSC tingui l'alcaldia de Calonge-Sant Antoni.

El PSC de Calonge-Sant Antoni ha presentat la llista que acompanyarà a Arturo Prades com a candidat a les eleccions municipals del 28 de maig. Els socialistes han estat set dels últims vuit anys al govern municipal, però mai han estat la primera força a l'executiu. És per això que confien que aquest 2023 poden ser la llista més votada amb una candidatura que barreja "experiència amb gent nova".

Des del partit creuen que el nou govern a Calonge dependrà dels resultats de PSC, Esquerra i Junts.

Pardes explica que la candidatura es basa en quatre pilars. El progrés econòmic, l'agenda 2030, la cobertura social i les polítiques d'habitatge. L'ocupació al municipi, la desestacionalització, la gestió de recursos, polítiques de vellesa activa i l'accés a la vivenda pels joves. També volen posar en valor la tasca de les últimes dues legislatures.

A l'acte hi han assistit la portaveu socialista al Senat, Eva Granados, i el diputat al Congrés, Marc Lamuà. Granados ha fet èmfasi en l'esperit municipalista del PSC i confia en uns bons resultats al Baix Empordà.

Granados ha defensat la feina feta del seu partit a Calonge en una legislatura marcada per la Covid i la Guerra d'Ucraïna. Per la seva banda, Lamuà ha dit que és l'hora que el PSC guanyi a Calonge-Sant Antoni.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política