Sant Feliu de Guíxols vol que els propis veïns del Sot dels Canyers dinamitzin el barri

INTERVÉ: Laura Serrano, regidora d'Acció Social i Habitatge

Donar eines als veïns per empoderar-los i que siguin els propis dinamitzadors del seu barri. Aquest és el propòsit final de l'estudi que l'àrea d'Acció Social de l'ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha dut a terme durant un any al barri del Sot dels Canyers i als pisos Sant Martí.

S'ha comprovat, entrant pis a pis, quina és la realitat del barri. S'ha fet una llista de les ocupacions irregulars i de les situacions de pobresa energètica, motiu primer pel que es va entrar a fer l'estudi. S'ha comprovat també què funciona i què falla a nivell comunitari i de quines estructures disposa el barri per a la seva dinamització. En aquest sentit, una de les principals línies d'actuació passa pels diversos locals buits i tancats que hi ha a les dues principals places de la zona. L'objectiu és poder-los acabar entregant al moviment veïnal. 

Per explicar totes les dades acumulades i totes les conclusions i accions que es volen emprendre s'ha programat una reunió entre ajuntament i veïns aquest dimecres al vespre. La idea és que les propostes presentades es puguin consensuar amb els mateixos habitants del barri. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política