El PP es presenta a Sant Feliu de Guíxols amb Toni Sánchez com a candidat a l'alcaldia

INTERVÉ: Toni Sánchez, alcaldable del PP a Sant Feliu de Guíxols

El Partit Popular de Sant Feliu de Guíxols ha presentat a Toni Sánchez com a candidat a l'alcaldia. Sánchez és nascut a Sant Feliu de Guíxols i ha estat 37 anys Policia Local a la ciutat.

El partit es presenta a les eleccions municipals amb l'objectiu principal de recuperar el turisme que la ciutat tenia al voltant dels anys 70. Volen aconseguir empresaris que tornin a obrir hotels sempre que el 75% de treballadors siguin persones de Sant Feliu. Defensen que ''si hi ha més turisme i llocs de treball, es mourà l'economia i tot".

Pel que fa a seguretat, apunten que actualment un 40% del cos policial és interí i que això només ofereix serveis mínims. Dintre de les propostes electorals hi entra recuperar la figura de l'agent de barri i la construcció d'una nova oficina de Policia Local a Vilartagues amb com a mínim 2 agents. També a Vilartagues hi volen realitzar un mercat setmanal i més activitats com festes de barri.

Altres propostes que Toni Sánchez ha posat sobre la taula són baixar l'Ibi, instaurar unes lleis més dures pel que fa a ocupes, i adquirir vehicles no contaminants pel que fa a la neteja i recollida d'escombraries.

A la presentació l'alcaldable ha comptat amb el suport i la presència del candidat al Congrés per Girona, Sergio Santamaría; la diputada al Congrés, Concepció Veray; i el President Provincial, Enric Millo

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política