El Consell Comarcal s'organitza en 3 vicepresidències i diverses conselleries delegades

Intervé: Joan Loureiro, President del Consell Comarcal del Baix Empordà

El ple del Consell Comarcal del Baix Empordà va aprovar l'organització de l'ens supramunicipal que s'estructurarà en tres vicepresidències que assistiran al President Joan Loureiro (ERC). La primera tinença serà per Xavier Dilmé (TxlE), la segona per Sílvia Romero (ERC) i la tercera per Enric Marqués (ERC).

Aquests vicepresidents seran els encarregats de les tres comissions informatives però alguns dels temes que portaran tindran consellers i conselleres delegades.  Sílvia Romero tindrà les delegacions d'Habitatge, Participació Ciutadana, Immigració i el Centre Especial Tramuntana; Enric Marqués portarà els temes d'Ensenyament, Arxiu i Normalització Lingüística; Marc Calvet, Medi Ambient, Agricultura, Recollida d'Animals Abandonats i Protecció Civil; Xavier Coll, Esports; Agnès Gasull, Cultura Patrimoni i Joventut; Jaume Fontdevila Règim Intern i Dolors Subirana, Atenció a les Dones, Benestar Social i Família i Sanitat.

Govern tripartit ERC, TxlE i UPM

El Govern del Consell Comarcal està presidit per Joan Loureiro amb el suport del seu partit ERC, amb 12 escons; TxlE amb 3 escons i UPM amb 1. A l'oposició hi ha els set escons de JxC, els 5 del PSC, els 2 de la CUP i 1 de Ciutadans i un dels Comuns.

Notícies relacionades

L'oposició carrega contra el sou de Dilmé i critica que no hi hagi assignació pels partits (19-07-2019)

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política