Glòria Marull és elegida presidenta del Consell Comarcal del Baix Empordà

Glòria Marull, es converteix en la primera dona que presidirà el Consell Comarcal del Baix Empordà durant els pròxims dos anys, fins que la succeeixi Enric Marquès l'any 2025, fruit del pacte de Junts-ERC per governar dos anys cadascun.

L'alcaldessa de Serra de Daró, Glòria Marull, es converteix en la primera dona que presideix el Consell Comarcal del Baix Empordà, fruit dels vots d'Esquerra Republicana i Junts, i el pacte per governar dos anys cadascú. Amb el suport, consells i experiència de l'antic president, Joan Manel Loureiro, Glòria encara aquest nou repte amb il·lusió.

Així, amb l'aliança de Junts i Esquerra, s'ha acordat promoure de forma conjunta la minimització de residus, la recollida selectiva i la millora de la mobilitat comarcal amb un model més verd, com el transport compartit en zones rurals i grans urbanitzacions.

El dret a l'habitatge, el repte del despoblament i l'ajuda social, educativa i laboral a famílies en situació precària, també són els objectius principals dels integrants del pacte.

De fet, arran d'aquesta entesa, s'han creat 3 vicepresidències. La primera l'ocupa l'Enric Marquès, d'Esquerra Republicana, la segona Raimon Trujillo, de Junts i la tercera Agnès Gasull, també d'Esquerra.

De moment, la primera dona presidenta del Consell Comarcal del Baix Empordà, ja té clares les primeres passes que farà, per tal de començar-se a familiaritzar amb aquest nou càrrec.

Per a Glòria Marull, els elements clau que vol tenir en compte en el seu càrrec fins a l'any 2025, quan la substituirà Enric Marquès, és la proximitat amb els alcaldes i alcaldesses, la voluntat de continuar modernitzant la institució i les condicions del personal, i la millora i dinamització dels serveis comarcals, sobretot en municipis petits.

A més, durant el discurs també ha destacat la intenció de donar la mà a la resta de grups de l'oposició per tal de sumar esforços i treballar plegats en projectes que afavoreixin el Baix Empordà.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política