Marc Calvet es presenta com a alcaldable d’ERC a Torroella i l’Estartit

Torroella de Montgrí

Data: 03/04/2023

Esquerra Republicana de Torroella de Montgrí i l'Estartit va presentar a Marc Calvet com a candidat a l'alcaldia per les eleccions municipals del 28 de maig. En la seva presentació com a candidat, Calvet es va centrar en explicar algunes de les principals línies de treball del partit al municipi durant el proper mandat en matèria d’habitatge, de disseny de l’espai públic, d’energia, mobilitat i promoció econòmica. Calvet va destacar el replantejament de l’urbanisme al poble, per adaptar l’entorn urbà i transformar les places.

“El primer que volem fer és una àrea dedicada a la mobilitat, que tingui el seu propi pressupost i que tingui el tècnic i el regidor responsable. També volem potenciar l’àrea d’habitatge amb un pressupost important perquè pugui començar a fer accions i també crear un pla d’habitatge i d’energia dotant-lo pressupostàriament per tal de que es pugui avançar. Creiem que s’han de recuperar espais per tal de que els veïns puguin gaudir d’aquests carrers, els vianants puguin arribar als llocs a peu amb comoditat i pugui haver-hi accessos als llocs, mobilitat amb bicicleta, patins o etc”.

El candidat a l'alcaldia encara no té una llista tancada, però ha confirmat que ja està molt formada i que es tornaran a presentar en el mateix bloc que a les anteriors eleccions. Calvet va destacar la intenció de construir un municipi republicà, feminista i respectuós amb l’entorn i la seva història. A més, el candidat va agrair el suport rebut per tornar a encapçalar el projecte republicà a Torroella de Montgrí i l’Estartit. Marc Calvet és actualment el primer tinent d’alcaldia de l’ajuntament de Torroella arran del pacte que els republicans van signar amb UPM el 2019, i és també el regidor de les àrees de Participació Ciutadana, Unitat Operativa de Manteniment (UOM), Gestió Costanera i de les Platges i Serveis Municipals.

“Ens tornem a presentar el mateix bloc que ens vam presentar a les anteriors eleccions, per tant els regidors que hem estat els últims quatre anys de Govern hem guanyat molta experiència doncs tornem a anar al davant d’aquesta proposta i per tant, nosaltres estem convençuts que som un equip amb molta il·lusió i una experiència que no teníem fa quatre anys que ens permetrà desencallar aquests temes d’una manera molt àgil”.

L'aspirant a alcalde va desglossar el seu programa electoral en un acte que va tenir lloc divendres passat a Can Quintana, al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, i que va comptar amb la participació de la diputada al Congrés, Montse Bassa, i amb la presència del diputat al Congrés, Joan Margall

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política