Pilsà (PSC) vol prioritzar el benestar dels begurencs i ignorar 'el procés'

Begur

Data: 03/05/2019

INTERVÉ: Francesc Pilsà, candidat a l'alcaldia pel PSC a Begur

Francesc Pilsà repeteix com a candidat a l'alcaldia de Begur amb el Partit Socialista de Catalunya (PSC). Actualment és regidor dins del govern després d'un pacte signat el 2015 entre Esquerra Republicana, Bloc Municipal i el PSC. Durant aquests 4 anys Pilsà s'ha fet càrrec de l'àrea de Platges i manteniment i després hi va sumar obres i serveis.

Pilsà està satisfet d'haver treballat pel benestar de la gent eliminant barreres arquitectòniques, treient sorra de la platja i recuperant el segell Q de Qualitat a les platges. Li han quedat temes pendents que vol resoldre durant els propers 4 anys en els que creu que cal promocionar el senderisme al poble, obrir nous espais d'oci, treballar per la conservació del patrimoni i oferir vivenda social als joves perquè es puguin quedar a viure a Begur. De la  moratòria urbanística de la Generalitat Pilsà creu que s'ha d'acatar però sense oblidar que els propietaris dels terrenys tenen uns drets adquirits, per tant se'ls hi haurà de donar permisos o compensar-los amb indemnitzacions.

Pilsà retreu als seus companys de govern la dedicació de temps i esfoços en el procés polític català, un tema que assegura va fer trontollar el pacte.

Pilsà ha format una llista amb noves incorporacions joves però amb moltes persones que segueixen el projecte socialista engegat ja fa 4 anys.

Després del candidat Francesc Pilsà els següents 4 noms a la llista són Edi López, Paqui Marin, Mina Berroun i Emilio García. Amb el lema 'Begur-Esclanyà, l'únic que importa' l'alcaldable socialista a Begur deixa clar que es presenta per treballar pel poble.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política