El PDeCAT considera inadmissible que no hi hagi nou contracte d'escombraries a Sant Feliu

El PDeCAT considera inadmissible que no hi hagi nou contracte d'escombraries a Sant Feliu
El PDeCAT considera "inadmissible" que no hi hagi nou contracte d'escombraries a Sant Feliu de Guíxols i lamenta que en el darrer ple s'aprovés una pròrroga indefinida de l'actual.

El principal partit de l'oposició ganxona recorda que després de tres anys de govern tripartit TPSF,ERC, PSC, aquestes formacions han estat incapaces d'aprovar unes bases per licitar el contracte.

A través d'un comunicat la formació assegura que amb el que paga l'Ajuntament la ciutat "hauria d'estar neta com una patena" i que en canvi "els contenidors sempre estan bruts, es recicla menys que mai, falten contenidors i els carrers estan bruts".

Pels exconvergents la no existència d'un contracte d'escombraries és un símptoma de la deixadesa de funcions del govern i la mala gestió del diner públic.

El partit recorda que l’Ajuntament compta amb professionals i tècnics eficients i que es va contractar un assessor extern especialitzat. Pel que dedueixen que no hi ha un problema tècnic, com argumenta l'equip de govern, sinó manca de lideratge polític.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política