El mes de juliol començarà una nova fase d'obres al Museu Terracotta

En un mes començarà una nova fase d'obres al Museu Terracotta de la Bisbal d'Empordà. L'objectiu és adequar l'espai per la vessant pedagògica d'aquest equipament cultural pensat per difondre el patrimoni i la tradició ceramista de la Bisbal d'Empordà. Les obres consistiran en crear una aula pedagògica pel museu, un taller pel cicle formatiu de terrissa i un tercer espai, en aquest cas per l'associació de ceramistes de la Bisbal.

L'obra començarà a finals de juliol i té un termini d'execussió de 5 mesos. A prinicipis d'any els alumnes del cicle formatiu de ceràmica que van treballar el primer any a l'Escola de Ceràmica i aquest segon curs en unes aules del museu podran estrenar el taller. També el museu disposarà d'una aula formativa just al costat del que serà el local per l'associació de ceramistes. També s'adequaran els entorns, una obra que ha rebut una subvenció europea del programa POCTEFA que aportarà uns 200 mil euros dels 500 mil que costarà la totalitat de l'obra.

L'inici dels treballs coincidiran amb el pic de la temporada turística i començaran pels exteriors. Passat el mes d'agost les obres afectaran també la nau.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política