Norbert Botella es mostra decebut per la sortida del govern municipal

Data: 12/07/2022

El regidor sortint de Medi Ambient, Cultura i Ensenyament a l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, Norbert Botella, que va ser destituït del càrrec divendres passat, ha carregat contra l'actual equip de govern en un comunicat. Hem pogut parlar amb ell on ha valorat la seva feina i espera presentar-se l'any que ve a les eleccions per tirar endavant diversos projectes que el seu partit té present per millorar i transformar el municipi.

El fins ara regidor de Medi Ambient, Cultura i Ensenyament de Calonge i Sant Antoni, Norbert Botella, destituït del càrrec la setmana passada, es mostra disgustat. Assegura que va ser ell qui va decidir marxar del govern per desavinences en una reunió divendres passat en què li proposaven retirar-li les regidories que fins llavors tenia, però explica que l'alcalde, Jordi Soler el va destituir just després.

Tot i això, valora la feina feta aquest any i mig en què assegura que han estat capaços de desestacionalitzar el municipi. Entre els projectes, destaca la creació del "Poble de llibres" tot i que es mostra decebut pels entrebancs, que diu que s'ha trobat. Per exemple, per la negativa de crear el museu Tintin, l'agermanament amb el poble de llibres de Montoliu o la creació d'una exposició permanent per localitzar i visibilitzar els productors i els productes de Calonge i Sant Antoni.

Botella, però mirar cap endavant i posa el focus a les eleccions municipals de l'any que ve. Afirma que el partit, Republicans de Calonge i Sant Antoni té idees i propostes creatives per encapçalar el govern de Calonge i Sant Antoni.

Norbert Botella assegura que l'actual alcalde del municipi, Jordi Soler, s'havia compromès a cedir l'alcaldia a Botella aquest mes d'octubre, però explica en un comunicat que el govern "mai no va pensar seriosament a cedir l'alcaldia".

Això és el que van pactar, diu el 2020 quan Botella va abandonar el govern encapçalat llavors pel republicà Miquel Bell-lloch per afegir-se a l'acord de la moció de censura que es va materialitzar l'1 d'octubre en què Jordi Soler, de Junts per Calonge recuperava l'alcaldia amb el suport de Botella i els grups municipals del PSC i el PP. Amb la seva marxa, ara l'actual equip de govern li tocarà governar en minoria.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política