Pressupost continuista a Palafrugell amb l'accent d'ERC i el PDeCAT en els matisos

Palafrugell

Data: 13/11/2017

Pressupost continuista en els grans números però amb l'accent ERC-PDeCAT en els matisos. El bipartit que governa Palafrugell ha presentat els números del 2018 que ha qu alificat de contenció i realistes i que pugen a poc més de 37 milions d'euros
Josep Piferrer i Albert Gómez han defensat que totes i cada una de les àrees  han  fet un esforç per traslladar en el pressupost els  compromisos electorals dels dos partits i el pacte de govern firmat quan es va fer la moció de censura a Juli Fernández. 
Han erigit els serveis a les persones com a pal de paller dels comptes amb inversions als barris, cultura i festes i diverses infraestructures com a elements destacats. 
Un dels elements on més marcarà l'accent el bipartit serà en escombraries. Es preveu portar els residus a la planta de triatge de Lloret de Mar i sobretot s'engegarà una campanya informativa destinada a revertir la mala imatge de veure escombraries al terra i contenidors desbocats. 

Cultura i Festes serà l'altre àmbit on hi haurà més accent republicanodemòcrata amb augments de pressupost per les festes més importants com Festes de Primavera i Flors i Violes i especial atenció a activitats populars com la Festa de Sant Martí o la Revetlla de Sant Joan. 
A nivell d'inversions els comptes estan molt marcats pel Pla de Barris i Can Genís. Aquestes actuacions s'enduen el gruix dels diners pressupostats en un capítol que es considera un complement de les inversions financerament sostenibles que es van aprovar amb romanents de tresoreria i que s'executaran aviat. 
Altres inversions importants seran la via verda entre la carretera del Bruguerol i la cruïlla de Cala Pedrosa o la de l'autovia que enllaça amb Calella. Es tracta d'un capítol que no s'invertirà amb venda de patrimoni que baixa notablement en els comptes de l'anyq ue ve.- 
Menció al capítol de partida de personal que s'amplia, entre d'altres, per la contractació d'un inspector per la policia local seguint les recomanacions de l'auditoria sobre el seu funcionament que es va encarregar. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política