Pedro Torres optarà a l'alcaldia de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró

Pedro Torres es presenta com a candidat a l'alcaldia de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró de la mà de La Vall d'Aro en Comú Podem per a les pròximes eleccions municipals de l'any vinent. El mencionat candidat té una llarga experiència en la política local i actualment forma part del govern municipal, liderant les unitats d'Infància, Joventut i Esports.


Aquest passat dijous, es va presentar Pedro Torres com a candidat de La Vall d'Aro En Comú Podem a l'alcaldia de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró.

L'acte va tenir lloc al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d'Aro, en què Pedro Torres va avançar els objectius de la seva proposta per al mandat 2023-2027:
 
  • La consolidació i ampliació del projecte VALOR HUMÀ com a referència d'empoderament de les persones i les seves necessitats i capacitats.
  • La defensa del model educatiu, d'infància, joventut i esportiu com un element referencial de relacions i convivència.
  • Tenir com a prioritat l'assistència personalitzada per resoldre la problemàtica de l'habitatge que pateixen joves i famílies vulnerables.
  • Pel que fa al capítol urbanístic i dotacional d'equipacions municipals, continuar desenvolupant i crear espais com són el passeig marítim, centres de primària i secundària, potenciar l'espai comercial, de restauració i hoteler i urbanitzacions sostenibles.
  • La desestacionalització a través de propostes i activitats turístiques, esportives i econòmiques per tal de continuar sent la referència en l'àmbit nacional i internacional.
  •  L'atenció a la diversitat, la inclusivitat i el seguiment de les persones majors.
Tots aquests objectius seran el leitmotiv del seu programa.

Pedro Torres participa de forma activa en diferents associacions i entitats municipals del Municipi.

Actualment inscrit en La Vall d'Aro En Comú Podem, el que anteriorment va ser Iniciativa per Catalunya Verds, va participar amb el ja obsolet partit, en 5 comicis municipals que amb aquesta pròxima ja serà la sisena, havent exercit tasques de govern en dos mandats entre el 2009 i 2011 i l'actual des del 2019 que finalitzarà el 2023, liderant àrees com educació, serveis socials, biblioteca, joventut, esports, infància i participació ciutadana. Aquest fet li configura com un coneixedor de l'administració pública des de totes les posicions avalat per resultats contrastables i dedicació a la millora del municipi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política