El secretari general Jordi Turull visita a l’alcaldable de Junts per Palafrugell

Palafrugell

Data: 26/05/2023

Jordi Turull, en nom de Junts per Catalunya, ha mostrat tot el seu suport per a la candidatura de David Martín.

El secretari general de Junts, Jordi Turull, ha acompanyat aquest divendres l'alcaldable de Junts per Palafrugell, David Martín, i membres de la candidatura, en una visita a diversos comerços del centre de Palafrugell.

Mentre l'alcaldable i secretari general passejaven pel centre del poble, s'ha parlat sobre les bases econòmiques del projecte municipal, destacant les propostes clau del programa: la generació d'ocupació, la construcció d'un centre de negocis i espai firal, o el desenvolupament del polígon industrial. D'entre altres propostes.

Jordi Turull, en nom de Junts per Catalunya, ha mostrat tot el seu suport per a la candidatura de David Martín, "té el cap i el cor molt al que és al municipi, genera bon ambient, creu amb la gent d'aquí i en la força del comerç i entitats d'aquí. Presentant una llista molt renovada i molt en positiu".
 

"Té el cap i el cor molt al que és al municipi, genera bon ambient, creu amb la gent d'aquí i en la força del comerç i entitats d'aquí. Presentant una llista molt renovada i molt en positiu"
Jordi Turull, Secretari General de Junts per Catalunya

Per la seva banda, David Martín, es mostra positiu davant el suport de Junts per Catalunya i els comentaris rebuts pels diferents vilatans durant la ruta. L'alcaldable aprofita l'altaveu per recordar l'acte de final de campanya que tindrà lloc avui a les 20 h del vespre a la plaça Ermengarda, tot just al peus de la plaça de Can Mario, "un acte que servirà per fer punt i espera del diumenge, per esperar les conclusions de les que espero que puguem ser la sorpresa, però la sorpresa perquè Palafrugell s'ho mereix".

Durant la visita, també hi han estat presents altres membres de la candidatura de Junts per Palafrugell, que han acompanyat al secretari general Jordi Turull i a l'alcaldable David Martín a la ruta pels carrers més cèntrics de Palafrugell.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política