L'antic Museu de la Nina es convertirà en un museu de la memòria històrica local

INTERVÉ: Joan Giraut, alcalde de Castell-Platja d'Aro

L'antic Museu de la Nina de Castell d'Aro es convertirà en un espai de recuperació de la memòria històrica dels tres nuclis que formen el municipi, L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro té previst encarregar el projecte museístic per ubicar en l'edifici que ha acollit el museu de la nina , aquest centre que faci un repàs de la història Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró.

Precisament en aquest edifici que llinda amb el Castell de Benedormiens hi trobem els orígens de l'ajuntament que anys més tard es va desplaçar al centre de Platja d'Aro on està ubicat avui. 

El projecte del futur museu de la història municipal, que es preveu que pugui pujar uns 50.000 euros,  s'encarrega gràcies a una part del romanent de tresoreria de l'exercici anterior.

Durant la sessió plenària celebrada aquest dimecres, l'equip de govern va donar compte del superhàbit fruit de l'exercici 2018. En total més de 5 milions d'euros de romanent es positius dels quals més de 3 milions es destinen al pla d'inversions. A banda dels 50.000 dedicats al projecte museístic, 50.000 euros més serviran per fer una actuació als semàfors de l'avinguda de la platja a Castell d'Aro, 50.000 euros es destinen a una part de la infraestructura hidràulica de l'avinguda de Platja d'Aro de S'Agaró. Una actuació que s'abordarà conjuntament amb l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. 65.000 euros serviran per la senyalització dels passos de vianants de l'avinguda Platla d'Aro a S'Agaró i també hi haurà una partida per les millores de connexió de l'enllumenat. Els 290.000 euros restants del pressupost d'inversions aniran destinats a inversions financerament sostenibles.

En el mateix ple es va aprovar definitivament l'ordenança reguladora del servei de taxi i l'adhesió del futur espai coworking municipal a l'espai d'allotjaments empresarials de la Diputació de Girona.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política