El socialista Maurici Jiménez vol consolidar i ampliar la feina ja feta al govern


INTERVÉ: Maurici Jiménez Candidat a l'alcaldia pel PSC de Castell-Platja d'Aro

Maurici Jiménez ha estat presentat com candidat a l'alcaldia del PSC per Castell-Platja d'Aro i S'Agaró. Aquests són els segons comicis que Jiménez encapçala el projecte socialista i ara ho fa des de la coneixença de què és governar un municipi com Castell-Platja d'Aro i S'Agaró.

Fa quatre anys van presentar la candidatura amb la convicció que el seu era un projecte sòlid però amb la consciència que no era una persona molt coneguda al municipi. Com han assegurat tots els ponents que han precedit la presentació de Maurici Jiménez com a cap de llista del PSC a Castell-Platja d'Aro, només calia que la població conegués la seva manera rigorosa de treballar perquè es valorés la tasca que han assumit.

Avui repeteix com a candidat amb l'experiència de govern que els ha servit juntament amb els demés regidors de partit està al capdavant d'àrees socials i relacionades amb la dinamització econòmica que tornaran a ser claus de cara el proper mandat. Plantegen el projecte socialista del futur com la oportunitat per seguir treballant en les àrees que ja ho feien però també per ampliar el seu àmbit d'actuació.

Tot i que no s'ha donat a conèixer quina serà la llista del PSC de Castell-Platja d'Aro, l'actual regidora Mònica Ríos repetirà fent tàndem amb Maurici Jiménez. Estan satisfets de la feina feta que la consideren el punt de partida per continuar treballant els propers quatre anys.

El diputat al congrés del PSC; Marc Lamuà, i l'eurodiputat Javi López, que comparteixen generació amb Maurici Jiménez han estat els encarregats de presentar el candidat a l'alcaldia de Castell-Platja dAro en un antic casino que s'ha omplert de gom a gom.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política