L'EMD demanarà la suspensió del contenciós contra Torroella de Montgrí

Data: 17/02/2022


Les dues administracions han arribat a un acord perquè els serveis d'Intervenció General de la Diputació de Girona estudiï el conveni econòmic.

L'Entitat Municipal Descentralitzada de l'Estartit (EMD) demanarà una suspensió temporal de 60 dies del recurs contenciós administratiu que va interposar contra Torroella de Montgrí. Les dues administracions han arribat a un acord perquè els serveis d'Intervenció General de la Diputació de Girona estudiï el conveni econòmic.

El president de l'EMD, Francesc Ferrer assegura que si s'aclareixen els fets, aturaran el contenciós. L'entitat denuncia la manca d'informació dels tancaments dels exercicis fiscals del 2015 al 2020 i reclama uns 2 milions d'euros, en comptes dels 800.000 que se'ls ha de transferir. Des de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí lamenten la situació en què han arribat.

Paral·lelament l'entitat està estudiant interposar un altre contenciós, en aquest cas contra el pressupost final del 2022. Esperen, però que es resolgui el conflicte i els hi reconeguin les demandes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política