Arranca El Mar dels Nens amb sis espectacles infantils

INTERVÉ: Pedro Torres, Regidor de joventut de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró

Platja d'Aro ha arrancat el cicle d'espectacles infantils nadalencs amb una adaptació musical del conte popular "Els tres porquets". Aquest 2020 tan condicionat per la pandèmia "El Mar dels Nens" s'ha reinventat i enguany ofereix sis dies d'actuacions que combinen diverses disciplines. Un esdeveniment adaptat a la normativa del PROCICAT i per tant no s'hi poden trobar parcs infantils ni moltes de les activitats habituals dels darrers vint anys. Així i tot continuen amb l'afany de generar il·lusió i alegria als més menuts.

Tots els actes se celebraran al Palau d'Esports i Congressos del municipi a les 18 h de la tarda. Les entrades es poden reservar a través del lloc web de l'ajuntament o una hora abans en el mateix pavelló. A causa de l'aforament limitat a 200 persones i el mòdic preu de 2,50 € per entrada es recomana fer la reserva amb antelació.

Amb aquesta proposta l'ajuntament de Castell Platja d'Aro i s'Agaró no només aposta per la diversió dels infants sinó que també vetlla per una cultura segura i per donar suport als artistes locals i de la zona. Companyies com Dreams Teatre, El Gripau Blau o Cirquet Confetti així com artistes solistes com David el Mag, o el clown Rikus passaran aquestes Festes per l'escenari per repartir somriures a tots els qui s'acostin. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política