23 autobusos del Baix Empordà aniran a la manifestació del 26 d'octubre a Barcelona

Intervé: Eulàlia Gili, ANC Palamós

23 autobusos sortiran dissabte del Baix Empordà per reclamar llibertat a la manifestació unitària de del 26 d'octubre a Barcelona liderada per l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural

A Palamós, han contractat 6 autobusos, a Sant Feliu de Guíxols 5, a la Bisbal d'Empordà i Palafrugell 4 i a Torroella de Montgrí i Calonge i Sant Antoni 2. Des de l'organització, compten omplir totes les places. 

Amb el lema "Mobilitzem-nos per la llibertat" la mobilització té per objectiu denunciar la repressió de l'Estat Espanyol arran de la sentència i fer una crida a preservar els drets fonamentals. Es tracta d'una marxa d'un ampli consens que reuneix agents socials, sindicats, partits i entitats i que es va anunciar per aquesta data el mateix dia que es va conèixer la sentència. 

Desenes de milers de persones ja van participar la setmana passada a les anomenades "Marxes per la llibertat" i l'objectiu de l'ANC es repetir l'èxit de convocatòria i seguir mobilitzats amb diverses iniciatives per perllongar les protestes al carrer i fer un toc d'atenció a la classe política. 

La gran manifestació per la llibertat d'aquest dissabte serà a les cinc de la tarda al carrer Marina de Barcelona. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política