La CUP Guíxols vol seguir tenint un peu al carrer i un al ple

Intervé: Marie Fauré, candidata CUP

La CUP renova llista a Sant Feliu de Guíxols amb ganes de portar les reivindicacions amb les que ha estat participant al carrer al ple i ser decisius en la configuració de les polítiques públiques municipals. Marie Fauré liderará una candidatura que apostarà per l'habitatge i la participació ciutadana com a eixos centrals.

Els anticapitalistes tenen actualment un regidor al consistori ganxó, aconseguit el 2015 'in extremis' en un frec a frec amb ERC.  El pas dels cupaires pel plenari ha estat complicat amb tres edils en quatre anys. Ara es proposen afiançar la seva presència institucional per seguir tenint un peu al carrer i l'altre a la cadira del ple  i combinar així dues formes de lluita que consideren complementàries.

La CUP veu una ciutat allunyada de les necessitats de la seva ciutadania, centrada en projectes megalòmans i oblidant necessitats com l'habitatge o la feina estable i no precària.

La candidata de la CUP és una ganxona d'origen francès amb experiència en política municipal al país gal. Va ser regidora de Telence, un municipi de la rodalia de Burdeus. Va arribar a Sant Feliu per treballar a la indústria surera i s'hi ha acabat quedant.

Implicada en les lluites veïnals socials i nacionals dels darrers anys aquest dijous va estar acompanyada per la Diputada cupaire al Parlament Maria Sirvent en un acte a la Biblioteca de Sant Feliu de Guíxols.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política