Palafrugell i Costa Este signen un conveni per evitar problemes de convivència

Palafrugell

Data: 14/07/2023

L'Ajuntament de Palafrugell i l'empresa que gestiona la discoteca Costa Este han signat un conveni per evitar problemes de convivència veïnal. L'establiment d'oci nocturn es compromet a implementar un seguit de mesures per acabar amb els problemes a l'aparcament i l'augment del soroll.

Per tal d'evitar les molèsties veïnals especialment durant la temporada d'estiu, l'Ajuntament de Palafrugell i la discoteca destinada a l'oci nocturn del municipi, Costa Este s'han posat d'acord per evitar els problemes de convivència veïnal. Principalment, el conveni signat fa referència a la zona d'aparcament i la limitació de so o l'excés de soroll

L'empresa s'ha compromès a instal·lar limitadors de so amb control remot i hi tindrà accés la Policia Local. També es compromet a col·laborar en l'adequació en el soroll emès per fer compatible el desenvolupament de l'activitat amb el descans dels veïns i no instal·lar altaveus a l'aire lliure o fora de la zona delimitada com a discoteca. Pel que fa a l'aparcament, el conveni recull que hi haurà suficient il·luminació a totes les zones i un accés adequat per a l'entrada i sortida de vehicles d'emergència. D'altra banda, també disposaran d'un mínim de 2 vigilants per cada 200 vehicles aparcats, i instal·lar un sistema de videovigilància.

El conveni també recull campanyes informatives en defensa de la llibertat de les dones i contra la violència masclista i sobre la prohibició de consumir alcohol i posar música a l'espai de l'aparcament.

Des de l'ajuntament cada any fan conveni amb la discoteca per arribar acords per minimitzar els conflictes. En aquest cas, aquestes mesures tenen una vigència de tot l'any.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política