El Govern de Palafrugell presenta 10 punts clau per a la millora del seu mandat

Palafrugell

Data: 27/09/2023

El Govern de Palafrugell presenta un decàleg estratègic com a eix principal del seu pla d’acció del mandat a través de 10 punts que s’han de complementar amb diverses accions de millora durant el període 2023-2027.

L’equip de Govern de Palafrugell presenta el Pla d’Acció del Govern pel mandat 2023-2027 en què es recullen les principals accions en un total de 10 punts que es consideren estratègics per millorar i modernitzar aspectes clau del municipi.

El primer punt és la modernització de l'administració per facilitar la comunicació amb la ciutadania. El segon, dur a terme actuacions a l'espai públic com carrers, voreres i parcs per tal de fer-los més sostenibles.

Pel que fa a la millora i adequació dels recursos esportius, també es considera un punt important, així com lluitar per l'habitatge públic.
Per altra banda, l'equip també fa una aposta estratègica per la cultura, l’esport, l’educació i el paisatge com a eixos bàsics de ciutat, sense oblidar-se d'assumir els reptes del canvi climàtic i l'adequació dels paràmetres del model urbanístic.

Comptar amb una promoció econòmica vinculada al comerç i al turisme de manera responsable i mantenir la participació activa de la ciutadania, són dos altres elements crucials pel nou mandat.

Per acabar, promoure les polítiques d'igualtat, i millorar la mobilitat i seguretat ciutadana, també estan dins les prioritats del nou equip de govern.

Així, aquest document ha estat el resultat de la conciliació dels programes electorals de les dues formacions polítiques, on la cultura, l'educació, l'esport i el paisatge seran els eixos clau per vehicular les diferents accions.

A més, segons l'equip de govern, tot això s'ha d'aconseguir amb una acurada gestió econòmica, que vingui acompanyada de contenció en els impostos per buscar una major capacitat econòmica de les famílies del municipi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política