SOM presenta a Adrià Tauler com a cap de llista

INTERVÉ: Adrià Tauler, cap de llista de SOM

Adrià Tauler serà l’acaldable a les properes eleccions municipals a Castell-Platja d’Aro del nou partit SOM, una formació política independent , tansversal i municipalista, que es va crear al gener passat i que té com a objectiu elaborar una candidatura transversal que sigui l'alternativa a l’actual govern encapçalat per l’alcalde Joan Giraut. 

 La nova formació està oberta a totes les persones que se sentin identificades amb el seu projecte que aposta per “una renovació total a l’Ajuntament”. 
Entre les propostes del nou partit hi ha la renovació del model polític actual obrint un espai de reflexió i debat on tinguin cabuda totes les inquietuds i sensibilitats que conflueixin en un projecte comú al voltant del futur de la Vall. Un espai obert i plural que representi tota la ciutadania del municipi independement del seu orígen o de la seva ideologia política.

Tauler afirma que el seu objectiu és que el municipi "torni a ser el referent en innovació i desenvolupament turístic que havia estat els anys 60, 70 i 80" i es compromet a fer que Castell-Platja d'Aro sigui un referent de qualitat de vida, oci, turisme i cultura. 

El partit va donar a conèixer el seu cap de llista  pels comicis del maig de 2019 ahir al vespre en un acte que es va dur a terme a la Masia Bas, de Platja d’Aro, i que va comptar amb l’assitència d’unes 150  persones.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política