La CUP Palamós elabora un programa electoral amb més de 600 propostes

La CUP Palamós elabora un programa electoral amb més de 600 propostes
Palamós

Data: 03/05/2019

La CUP de Palamós ha elaborat un programa electoral amb 663 propostes pel municipi de cares a les eleccions del 26 de maig. Entre els mesos de novembre i gener es van realitzar una sèrie d’assemblees obertes amb la ciutadania per poder confeccionar -lo.

Amb un total de 130 pàgines, el programa electoral es divideix en 12 àmbits temàtics i dos punts especials: un que fa referència als principis ètics i polítics i el segon sobre els possibles pactes post electorals. 

Propostes sectorials

Entre els diferents àmbits tractats al programa electoral s'hi troben les següents propostes: 87 sobre poder popular i democràcia directa; 81 d'activació econòmica; 131 sobre drets socials, justícia i redistribució davant la crisi; 14 sobre seguretat pública; 67 sobre model urbà; 85 sobre model territorial i energètic; 76 de cultura popular i llengua; 34 sobre feminismes i LGTBI; 9 sobre memòria històrica; 6 sobre ens supramunicipals i patronats; 28 de sobirania tecnològica; i 18 sobre ruptura democràtica i independència dels Països Catalans.

En cada un d’aquests temes hi ha una presentació de les motivacions generals, una descripció de la situació actual en aquell àmbit i les respectives propostes concretes. En el seu conjunt ha quedat un programa extens i complet en el qual s’aborden moltes polítiques municipals realitzables a curt i llarg termini.

Projecte per un govern d'esquerres, feminista i ecologista

La CUP Sant Joan-Palamós presenta així el seu projecte per a governar, "amb l'objectiu d'implementar propostes que s'emmarquen en unes clares polítiques d'esquerres, radicalment ecologistes i feministes", diu el partit en un comunicat, qui afegeix que "la voluntat de l'esquerra independentista és promoure el debat públic dels temes que es presenten en el programa al llarg de la legislatura amb la finalitat de transformar les polítiques municipals, ja sigui fent canvis en el funcionament, fent campanyes públiques o presentant mocions al ple".
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política