Junts per Calonge i Sant Antoni proposa activar el 20% del superàvit en ajudes

Junts per Calonge i Sant Antoni proposa activar el 20% del superàvit en ajudes
Calonge i Sant Antoni

Data: 30/04/2020

El portaveu de Junts per Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler, diu en un comunicat de premsa que "és urgent activar el 20% del superàvit de l’Ajuntament en ajudes per pal·liar la crisi i no ajornar més un ple extraordinari per fer front a les dificultats i reactivar Calonge i Sant Antoni. És urgent, és necessari i es pot fer.” El president del grup municipal eclama no ajornar més la convocatòria d’un ple extraordinari per fer front a la colpidora crisi sanitària, econòmica i social.

L'alcalde de Calonge i Sant Antoni, Miquel Bell-lloch, ha explicat a Televisió Costa Brava que dilluns se celebra la comissió informativa per fer el ple en dues setmanes i portar mesures sobre la taula consensuades amb la oposició.

Fa una setmana que els grups de l’oposició Junts per Calonge i Sant Antoni, Partit dels Socialistes, Partit Popular i Republicans de Calonge i Sant Antoni van demanar la celebració d'un ple extraordinari per prendre mesures amb l’objectiu de pal·liar la crisi que viu Calonge i Sant Antoni. L'oposició no sap encara quan serà la data de la convocatòria.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política