Quim Torra s'acomiada de Dolors Bassa abans del seu trasllat a Madrid

Quim Torra s'acomiada de Dolors Bassa abans del seu trasllat a Madrid
El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, ha visitat aquesta tarda l'exconsellera torroellenca empresonada Dolors Bassa per acomiadar-se'n abans del seu trasllat a Madrid, previst per demà. Torra ha destacat "l'energia extraordinària" de la torroellenca i que vol anar a Madrid "a explicar-los la veritat i tota la veritat, i no pas a defensar-se de res". 
  Dolors Bassa per la seva banda també es prepara pel trasllat. En un tuit, destaca que el millor dels 345 dies de presó han estat les mostres de suport i ànims davant de Puig de les Basses. 

 

S'acosta el judici als polítics independentistes

La intenció del Tribunal Suprem és tenir a disposició els acusats dissabte en vista a un judici que podria començar o la setmana que ve o l'altra.

L'operatiu de trasllat el començarien els Mossos, que traslladarien a Oriol Junqueras, Raül Romeva, Joaquim Forn, Josep Rull, Jordi Turull, JordiSánchez, Jordi Cuixart, Dolors Bassa i Carme Forcadell de Lledoners, Puig de les Basses i Mas Enric fins a Brians 2. Allà es faria el canvi de custòdia amb la Guàrdia Civil que traslladaria els presoners a Soto del Real i les presoneres a Alcalá-Meco.  Aquests dos centres penitenciaris seran on hauran d'estar reclosos fins que hi hagi el judici.

Des dels equips que porten la defensa dels presos polítics s'ha lamentat l'hermetisme que envolta tant el trasllat com el calendari del judici, que s'hauria de donar a conèixer en breu a través d'una providència del tribunal.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política