Jordi Soler és el nou president del Consorci Costa Brava

Baix Empordà

Data: 13/11/2017

Jordi Soler és el nou president del Consorci Costa Brava. Des del passat dijous 9 de novembre en la sessió plenària que va tenir lloc a la Diputació de Girona el batlle de Calonge i Sant Antoni substitueix al tinent d'alcalde de Roses, Carles Pàramo, en el càrrec. 

Des d'un primer moment Soler va deixar clar que la seva prioritat és posar-se a disposició de tots els municipis que formen part del Consorci pel benefici comú. El Consorci Costa Brava és una administració pública creada per la Diputació de Girona i els 27 ajuntaments del litoral gironí. Els seus objectius principals fan sempre referència al cicle de l’aigua, tant per a l’abastament en alta com per al sanejament. Per aquest motiu, promou estudis, redacta projectes, executa obres i gestiona instal·lacions en l’àmbit territorial dels municipis del litoral gironí. Soler, que fins ara n'era el vicepresident primer, substitueix al rosinc Carles Páramo. Aquest darrer ha estat president del Consorci Costa Brava durant 14 anys en dues etapes diferents, del 1999 al 2007 i del 2011 fins ara. 

A més d'aquest càrrec recent i de ser alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler també és vicepresident tercer del Consell Comarcal del Baix Empordà i dins d'aquesta institució es responsabilitza de les àrees d'Hisenda, Patrimoni, Serveis Informàtics, Arquitectura i Urbanisme, Cadastre, Protecció civil i Sanitat. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política