ERC de Palamós ha creat una llista transversal que reflecteix la societat del municipi

Palamós

Data: 13/04/2019

INTERVENEN: Lluís Puig, alcaldable d'ERC a Palamós i Sant Joan; Marta Vilalta, portaveu nacional d'ERC

ERC de Palamós i Sant Joan ha treballat per crear i presentar una llista diversa, plural i de tots els àmbits que reflecteixi la societat de Palamós. Aquesta llista combina entre els deu primers que la formen l'experiència dels regidors actuals amb la il·lusió de les noves incorporacions que se sumen al projecte.

Com ja es va presentar fa uns dies, la candidatura és encapçalada per Lluís Puig. El segueixen entre els deu primers els actuals regidors Maria Puig, Emili Colls, Xavier Lloveras i Joan Barba, i les noves incorporacions Nuria Botellé, Alfons Bartolomé, Laura Lafarga, Marina Àlvarez i Chaimae Mechaal.

El conjunt de la llista de 27 membres compta també amb persones implicades amb l'actual estructura d'ERC que han volgut acompanyar a Lluís Puig, com Marçal Gallego, actual president local, Modest Belles que tancarà la llista de titulars, o activistes del jovent republicà com Júlia Gironès.

A l'acte s'ha aprofitat per començar a explicar algunes idees estratègiques del projecte de 'Palamós Republicà, un municipi per viure'. Cada una de les deu primeres persones de la llista ha desgranat un dels deu punts principals del programa electoral, que té com a eixos principals l'educació, la justícia social i la promoció econòmica.

La presentació ha comptat també amb la presència de Marta Vilalta, portaveu nacional d'ERC i Joan Margall número 2 per Girona.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política