Aitor Tendero presenta la candidatura del Partit Autònoms a Platja d’Aro

Aitor Tendero, el cap de llista del Partit Autònoms, candidat a l'alcaldia de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, ha presentat la candidatura que l'acompanyarà en la llista electoral a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig, en un acte celebrat davant del Passeig  Marítim de Platja d'Aro.

Aitor Tendero, l'alcaldable del Partit Autònoms, aspirant a l'alcaldia de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, ha presentat la llista de candidats que l'acompanyaran a les pròximes eleccions municipals.

La candidatura està formada per un equip de persones de diversos àmbits i sectors professionals, tan autònoms com també empleats o funcionaris. La franja d'edat va des de components molt joves que ronden la vintena d'anys fins a més grans amb molta experiència.

El candidat a l'alcaldia, Aitor Tendero, ha volgut aclarir que el concepte del seu partit és portar l'ajuntament com un autònom cuida la seva empresa.

El Partit Autònoms és una formació política que no té unes directrius supramunicipals, la qual cosa dona llibertat als seus integrants per crear una llista plenament municipalista.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política