Les delegacions territorials del Baix Empordà es preparen per l'11S

INTERVÉ: Jordi Iglesias, ANC de Palamós, Sant Joan i Vall-llobrega

L'Assemblea Nacional Catalana enllesteix els darrers preparatius de cara a la nova manifestació que organitzaran enguany amb motiu de la Diada de l'11 de setembre. Aquesta vegada el lema és "Fem la República catalana".

Per tal de que l'ANC es pugui apuntar un nou èxit de participació ara és el moment en què les delegacions territorials de l'entitat indpendentista estan treballant de valent sobretot omplint busos que portin a la gent fins a Barcelona. És el cas de la de Palamós, Sant Joan i Vall-llobrega, que aquest any ha encarregat deu vehicles, després dels vuit de l'any passat que es van quedar curts. Compten completar-los vist el bon ritme de venda de tiquets i demanen que la gent s'apunti als trams corresponents a l'Alt i el Baix Empordà, el 13 i el 14

La campanya de promoció de la diada "Fem la República catalana" va arrencar amb força aquest dilluns amb la publicació d'un vídeo per part de l'ANC en set idiomes. La mobilització consistirà en omplir la Diagonal amb una onada de crits i samarretes vermell corall que reivindiquin la república. 

L'11-S no és l'única data en la que l'ANC ha previst concentracions. L'1 d'octubre hi haurà diverses rèpliques de l'acte de Barcelona al llarg del territori català. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política