Castell-Platja d'Aro obre un compte corrent solidari per ajudar a qui més ho necessita

Castell-Platja d'Aro obre un compte corrent solidari per ajudar a qui més ho necessita
Davant l'increment de situacions d’emergència social derivades del tancament temporal d’empreses i de la impossibilitat de seguir treballant en la majoria de sectors amb treballadors autònoms l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i per petició dels ciutadans i entitats del poble ha signat aquest dimecres un decret per obrir un compte corrent solidari amb els que més ho necessiten.

Han augmentat de forma preocupant les necessitats dels ciutadans en àmbits com el pagaments dels lloguers, banc d’aliments, o el pagament de serveis mínims entre d’altres, un fet que preocupa a la ciutadania. Alguns ciutadans amb capacitat econòmica per sostenir el seu modus vivendi, s’han adreçat a l'Ajuntament la intenció de voler fer aportacions econòmiques per ajudar als seus veïns i veïnes. És per aquest motiu que avui s’ha aprovat un decret d’acceptació de donatius, de creació d’un número de compte corrent vinculat a aquests, i definint l’objecte d’aquestes ajudes que s’emmarcaran en l’àmbit d’ajudes d’emergències a persones amb vulnerabilitat derivades de la pandèmia COVID-19.

El número de compte corrent on fer les aportacions és el següent compte de Caixabank: ES 91 2100 0746 83 0200219116

Des de l’Ajuntament agraeixen per avançat a empreses, entitats i privats que s’han adreçat a l'administració local amb aquesta voluntat. Unes aportacions que ajudaran a ajudar, a donar resposta a un número important de necessitats noves, que afecten a molts veïns i veïnes de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política