L'Ajuntament de Torroella de Montgrí estrena una web més funcional, àgil i adaptable

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí estrena una web més funcional, àgil i adaptable
Torroella de Montgrí

Data: 27/04/2018

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí activarà avui una nova web municipal, que presenta un disseny completament renovat i funcional, una distribució dels continguts més ordenada i clara, i una total adaptabilitat a mòbils i tablets. El canvi s'havia convertit en una necessitat ja que calia modernitzar tant la seva interfície, com el sistema intern d’administració. En aquest sentit, la nova web manté l'essència de l'anterior, però incorpora prestacions més modernes, la qual cosa li confereix més comoditat i rapidesa en la navegació i en la gestió dels continguts. El procés de traspàs s’ha iniciat avui i esperem que a partir de dilluns ja sigui plenament operativa.

Josep Martinoy, regidor de Comunicació, argumenta que la renovació de la web s'havia convertit en una necessitat, que s'emmarca en la millora que està implementant l'Ajuntament de les diferents eines de comunicació i difusió municipals. Martinoy recorda que actualment el web institucional és, segurament, la principal eina de comunicació i relació de l'Ajuntament amb la població especialment des de la implantació de l'administració  lectrònica, per la qual cosa calia adequar-lo a uns estàndards de qualitat més elevats. La nova pàgina, doncs, serà més àgil i fàcil per als veïns i les veïnes que han de fer gestions i també per a les persones interessades en conèixer millor el municipi.

El contingut s’ha reestructurat d’una manera més senzilla i permet als ciutadans localitzar fàcilment la informació del municipi. Com a novetat, s'hi ha integrat un apartat de xarxes socials. Així mateix, els diferents serveis municipals podran veure incrementades les seves possibilitats de comunicació, ja que internament podran tenir uns apartats propis on mostrar els seus continguts d'una manera més ben estructurada, com si d'un mini lloc intern es tractés.
 
Aviat farà un any, l'Ajuntament va activar un nou web (www.agendatorroella.com), que també té versió APP per a mòbils i tauletes, en el qual s'hi recullen, de forma centralitzada, totes les activitats i els esdeveniments anuals del municipi. Es tracta d'una nova eina, amb un disseny innovador i dinàmic, que facilita a l'usuari l'accés a l'agenda municipal, d'una manera molt àgil i adaptada als nous estàndards d’usabilitat i eines de navegació.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política