Mònica Alcalà i Marc Casanovas presenten la candidatura d’ERC a Palafrugell

Palafrugell

Data: 04/12/2022

Monica Alcalà i Marc Casanovas han presentat el projecte d'Esquerra Republicana per les eleccions municipals de 2023. En un acte a la plaça Can d'en Prats, els republicans han explicat el seu projecte, basat en la transformació ecològica, econòmica i social. També han mencionat algunes de les qüestions que cal abordar en l'àmbit del turisme i el teixit comercial municipal. A l'acte també hi han participat Sergi Sabrià, Josep Piferrer i Dolors Bassa, que han fet costat al nou projecte d'Esquerra pel municipi. 

ERC de Palafrugell
ha presentat la seva candidatura per les eleccions municipals del 28 de maig. La cap de llista dels republicans, Mònica Alcalà, i el número dos, Marc Casanovas, han exposat els punts claus del projecte. La transició ecològica, econòmica i social són els tres eixos del programa electoral, que té una mirada de deu anys vista. La intenció de la candidatura és presentar un programa que contempli el creixement de la població i com ha de canviar Palafrugell. És per això que porta propostes noves, però també algunes que han de continuar les d'aquesta legislatura.

Alguns d'aquests punts giren al voltant de "la dinamització del teixit comercial" i també fan referència al model de turisme que necessita la ciutat. També han explicat que aquest és el primer de diversos actes i que la seva intenció és parlar amb totes les entitats municipals, ciutadans i comerços.

A l'acte de presentació hi han assistit dos antics alcaldes palafrugellencs com Sergi Sabrià i Josep Piferrer, que han fet costat a la nova candidata. La presentació també ha comptat amb la presència de l'exconsellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, qui ha elogiat la capacitat de liderar del nou projecte.

Durant la presentació no han dit els noms de la llista electoral, que encara han d'acabar de tancar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política