El ple de Palamós ajorna la fixació dels sous dels càrrecs electes

Palamós

Data: 10/07/2019

Intervenen: Lluís Puig, alcalde de Palamós, Roser Huete, CUP Palamós i Cristóbal Posadas, CS Palamós. 

La vila de Palamós ha inaugurat el nou ple de la legislatura 2019-2023 després de la victòria per majoria absoluta de Lluis Puig, d'ERC, amb 11 regidors al consistori. La primera sessió ha estat ràpida, però el punt més esperat de l'ordre del dia, el de les retribucions dels càrrecs electes, s'ha ajornat fins el proper ple per falta de consens entre els grups. 

Pel que fa a l'assignació mensual dels grups municipals, el ple ha aprovat la reducció de 300 a 200 euros per grup i de 25 a 15 euros per regidor. La regidora de la CUP, Roser Huete, ha manifestat la seva conformitat amb la rebaixa d'aquesta assignació, però ha criticat la pèrdua d'un dels acords que tenien els grups per destinar el 30% de les assignacions dels partits al pressupost d'acció social. 

L'alcalde, Lluís Puig, ha explicat que l'acord que tenien els grups per destinar aquest 30% de les assignacions a acció social era formal i no vinculant i que es va fer en un moment de dificultat per poder augmentar el pressupost d'aquesta àrea. 

El regidor de Ciutadans, Cristóbal Posadas, va expressar la seva disconformitat per la manca de representació de l'oposició als òrgans col·legiats municipals. Puig va argumentar que són els regidors de les àrees qui han d'ocupar aquests càrrecs. 

El proper ple de Palamós tornarà a tenir el punt de la fixació dels sous dels càrrecs electes sota l'atenta mirada d'una oposició amb la qual no s'ha trobat consens des del govern. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política