L'Ajuntament de Palafrugell aprova un Pla de mesures de 10 milions d'euros

Palafrugell

Data: 18/03/2021

Deu milions d'euros és la xifra total que destinarà l'Ajuntament de Palafrugell en el Pla de mesures creat per pal·liar els efectes de la Covid-19 al municipi. Un Pla que s'ha elaborat conjuntament entre equip de govern i part de l'oposició, i que té cinc eixos principals.

Aquests 10 milions d'euros surten del Romanent de Tresoreria obtingut en la liquidació de l'exercici 2020.

Pel que fa a les partides, la més destacada és la que vol promoure la cohesió social. Es destinaran més de 3,5 milions d'euros en actuacions com afavorir l'habitatge en famílies vulnerables o incrementar les ajudes a les famílies en situació de vulnerabilitat causada per la pandèmia.

En matèria de mobilitat, amb una inversió de més de 2,5 milions d'euros, es potenciarà l'ús de la bicicleta, es millorarà la senyalització i aparcaments i es portaran a terme projectes com el desdoblament de l'Avinguda Espanya.

Pel que fa a l'economia, l'Ajuntament destinarà dos milions d'euros a nous ajuts per al sector comercial de Palafrugell, així com s'impulsaran activitats i s'innovarà en productes turístics. Tot això, per tal de reactivar el comerç i donar aire a un dels sectors que més ha patit els efectes de la pandèmia.

Per últim es destinarà gairebé mig milió d'euros en la transformació ecològica i digital, amb la millora de la qualitat ambiental, la instal·lació de plaques fotovoltaiques als equipaments municipals, el desplegament de la fibra òptica o l'increment de tràmits electrònics.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política