El PSC de La Bisbal creu que el pressupost municipal és negatiu per la ciutat

Augmentar la despesa corrrent, el que provoca no poder generar recursos propis i que s'hagi de recórrer al préstec per fer inversions. Aquesta és la radiografia que el regidor d'Independets per La Bisbal (PSC-CP), Óscar Aparicio fa del pressupost municipal pel 2018.

El ple ha aprovat de manera inicial el pressupost per aquest any el qual puja un total de 14 milions d'euros. Un document econòmic que Aparicio veu del tot negatiu per la ciutat. El regidor a l'oposió veu en el pressupost d'enguany una equació idèntica a la de l'exercici anterior. Es torna a pujar la despesa corrent, però la manca de liquiditat els obliga a endeutar-se amb l'agreujant, segons Aparicio, que l'Ajuntament no pot assumir el deute.

Óscar Aparicio preveu que serà en el proper mandat quan s'haurà de començar a amortitzar el deute, una situació que portarà a estrényer molt les arques municipals. Aparicio afegeix que no critica l'endeutament si no la manca de previsió per fer-hi front.

En les al·legacions que tenen clar que els seran desestimades, el partit valorarà les inversions previstes per aquest any a la capital de comarca.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política