Raoni Molina: "Volem ajudar a trobar solucions a problemes quotidians"

El govern de Calonge i Sant Antoni ha ampliat l'entrada del regidor de Tots pel Poble, Raoni Molina que assumeix les regidories de Platges i Salut. Amb aquest acord volen reforçar l'estabilitat al govern i ara, per tant, està format per 10 regidors. Nosaltres hem parlat amb Raoni Molina perquè ens expliqui les motivacions per formar part de l'equip de govern.

Ja fa unes setmanes que l'equip de govern de Calonge i Sant Antoni s'ha ampliat. Abans d'acabar l'any s'hi va incorporar Tots pel Poble amb Raoni Molina al capdavant. D'aquesta manera, amb l'entrada d'aquest nou regidor es reforça la majoria absoluta juntament els grups municipals de Junts amb 6 regidors, el PSC amb 2 i el PP amb 1.

Raoni Molina explica que han establert una relació de més confiança amb la resta de partits al govern i esperen continuar aportant polítiques constructives.
 

Nosaltres el que volem és ajudar a trobar solucions a problemes quotidians, aportar noves idees i treballar tots plegats per poder fer la millor versió del poble entre els partits que hi ha al govern" - Raoni Molina, regidor de Platges i Salut a Calonge i Sant Antoni

Pel que fa a l'alcalde Jordi Soler, creu que amb aquesta ampliació es reforça l'estabilitat al govern. Amb aquesta nova incorporació s'han hagut de remodelar les competències, de manera que Raoni Molina assumeix les regidories de Platges i Salut. Precisament a l'àrea de Platges actualment estan a l'espera del projecte de construcció dels nous espigons a la platja i la posada de tones de sorra per allargar el front marítim per part de Costes de l'Estat.
Raoni Molina és tècnic superior en guiatge, informació i assistència turística, tècnic en salvament i socorrisme esportiu i tècnic en emergències sanitàries, gestiona una empresa de lleure i esport i treballa en tasques comercials i de direcció en una empresa especialitzada en la manutenció.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política