El president de la Generalitat, Pere Aragonès, visita la Bisbal d'Empordà

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha visitat aquest dilluns la Bisbal d'Empordà

La visita institucional a la capital baix-emporadanesa va començar al consistori bisbalenc, on va signar el llibre d’honor i es va reunir amb el seu batlle, Enric Marquès. Tot seguit, el president es va dirigir al museu Terracotta, on va visitar l’exposició permanent i l’exposició temporal “Esmalt amb sal”, del ceramista alemany Bödo Roder, que alberga l’espai de col·laboració de l’associació de ceramistes La Peixera. També va visitar l’espai pedagògic educatiu del centre.

A la sortida, el cap del Govern va mantenir una breu trobada amb l’Associació de Ceramistes i la Federació de Comerciants de La Bisbal d’Empordà, encapçalats pels seus presidents, Joan Vila-Clara, i Francesc Piedra. La visita tenia com a objectiu conèixer els reptes de la ciutat i del sector ceramista

La visita ha esdevingut el dia 6 de desembre, dia en que se celebra la Constitució espanyola. En aquest sentit i coincidint amb el 43è aniversari de la Constitució, el cap de l'Executiu ha denunciat el següent:

La roda de premsa on ha manifestat aquestes declaracions respecte a la Constitució espanyola van esdevenir a l'exterior del museu Terracotta, un cop finalitzada la visita guiada. Seguidament i per culminar el pas per La Bisbal, va visitar la zona comercial de la ceràmica, al carrer de l’Aigüeta.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política