Palamós ja treballa per instaurar el sistema de recollida de residus porta a porta

Palamós

Data: 26/04/2023

Amb aquesta proposta, Palamós busca millorar la neteja de les vies públiques, endreçar els punts d'abocament residual del municipi, i  complir amb els paràmetres de reciclatge que estableix la Unió Europea.

En el darrer ple de l'Ajuntament de Palamós, es va aprovar la prorrogació de l'actual contracte de recollida de residus. La intenció d'aquesta renovació, és continuar fent valoració de la recollida de residus del municipi i també treballar en la línia d'introduir el nou sistema de recollida porta a porta.

En aquest sentit, l'Àrea de Medi Ambient vol començar ja la difusió i la informació del porta a porta, un any i mig abans que s'implanti. El sistema s'implementarà al municipi de manera progressiva a partir que entri en vigor el nou contracte de recollida d'escombraries i neteja viària. La data d'entrada en vigor del contracte en qüestió, és l'1 de maig de l'any vinent.

Es van encarregar diversos estudis i projectes al respecte, els quals van donar el porta a porta, com el sistema de recollida de residus més adequat. Amb aquesta proposta, Palamós busca millorar la neteja de les vies públiques, endreçar els punts d'abocament residual del municipi, i  complir amb els paràmetres de reciclatge que estableix la Unió Europea.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política