El ple de Santa Cristina nomena el mag Xevi fill predilecte del municipi

El ple de Santa Cristina d'Aro aprova nomenar el mag Xevi fill predilecte del municipi. En la sessió celebrada aquest dilluns els tretze edils del consistori van votar per unanimitat donar aquesta distinció a l'il·lusionista Xavier Sala, que es converteix en el primer cristinenc que la rep. 

L'estiu passat l'alcaldessa, Lourdes Fuentes, va anunciar-li a Xevi per sorpresa durant el sopar de cloenda de la Nit de la Il·lusió que volia fer-li entrega d'aquest reconeixement. El títol de fill predilecte no s'havia donat mai fins ara i el govern defensa que el mag és una persona rellevant que ha portat Santa Cristina arreu del món. L'acte oficial tindrà lloc el 31 de gener a l'Espai Ridaura

En el mateix ple de desembre es van aprovar dues mocions urgents de rebuig a la inhabilitació del President de la Generalitat, Quim Torra, i de suport a l'immunitat parlamentària d'Oriol Junqueras, Carles Puigdemont i Toni Comín. Es va comptar amb els vots favorables de l'equip de govern format per ERX i JxCAT, l'abstenció de Guanyarem i els 'No' del PSC i C's. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política