El Consell Comarcal tracta les problemàtiques que afecten a l’activitat agrària

El Consell Comarcal tracta les problemàtiques que afecten a l’activitat agrària
La Bisbal d'Empordà

Data: 06/10/2019

El Consell Comarcal ha reunit tots els actors que incideixen en l’activitat agrària i ramadera del Baix Empordà, amb l’objectiu de plantejar problemàtiques concretes que afecten el sector primer i buscar-hi solucions. La trobada es va emmarcar dins la 1a Jornada de desenvolupament rural: 'infraestructures rurals agràries i ramaderes del Baix Empordà'.

Un dels punts exposats ha estat la dificultat de definició de les infraestructures rurals en sòls no urbanitzables. Per analitzar de forma més profunda el tema des d’un vessant tècnic, Generalitat i Consell es van comprometre a organitzar properament una jornada sobre aquesta matèria adreçada tant als tècnics municipals com als professionals privats. 

També es va garantir la celebració de noves jornades de forma  periòdica per tal de fer el seguiment dels diferents temes tractats en aquesta primera i abordar noves situacions a través d’aquest model de treball conjunt entre els sectors públics i privats.

La Xarxa Tràmec és un projecte impulsat per l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà amb l’objectiu de consolidar el sector agroalimentari de la comarca. La iniciativa parteix del convenciment que aquest sector és el vertebrador del paisatge i l’economia de l’Empordà i que, com a tal, ha de ser dinàmic, sostenible i innovador.

La Xarxa Tràmec està formada actualment per 51 membres, entre empreses agroalimentàries, entitats, centres de recerca i administracions.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política