Christian Prat serà el cap de llista del partit Centrem a Platja d'Aro

Christian  Prat serà el cap de llista del partit Centrem a Platja d'Aro a les eleccions municipals del 2023. Avui s'ha fet l'acte de presentació on ha destacat diversos projectes com el del passeig marítim o la pacificació de l'avinguda de S'Agaró. Prat que és assessor fiscal i empresari en l'àmbit de la restauració, és regidor no adscrit al municipi des del febrer. El 2019 va entrar com a número dos a la llista de Junts. 

Christian Prat serà el candidat del partit Centrem a l'alcaldia de Platja d'Aro per les eleccions municipals de l'any que ve. Prat és regidor no adscrit des del febrer després de donar-se de baixa de Junts per Castell-Platja d'Aro, on era el número dos de la llista des del 2019.

El Comitè Executiu Nacional del partit Centrem, la nova formació que lidera Àngels Chacón, va ratificar dilluns Prat com a candidat als comicis municipals i aquest divendres ja s'ha presentat oficialment en un acte al Club Nàutic Port d'Aro.

Christian Prat, que també és assessor fiscal i empresari en l'àmbit de la restauració, aposta per un ajuntament proactiu que escolti a tots els agents implicats i que actuï en tots els àmbits. Entre els projectes prioritaris destaca el del passeig marítim, la pacificació de l'avinguda de S'Agaró o l'ordenació d'urbanitzacions.

Àngels Chacón, com a secretària general de Centrem, Sergi Miquel, diputat al Congrés per Girona i portaveu de Centrem, i Nico de Salas, secretari d'organització territorial, han ressaltat les seves qualitats per poder encapçalar la llista del partit a Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró.

Aquesta ha estat la primera presentació de candidatures de Centrem que dona així el tret de sortida a les presentacions dels caps de llista per als comicis municipals del 2023, quinze dies després de la celebració del seu primer Congrés.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política