Loureiro encapçalarà una llista de Junts per Begur i Esclanyà ERC de marcat caràcter jove

Begur

Data: 14/04/2019

INTERVÉ: Joan Loureiro, alcaldable de Junts per Begur i Esclanyà ERC

Joan Loureiro revalida la seva candidatura al capdavant de Junts per Begur i Esclanyà Esquerra Republicana. L'actual batlle begurenc ho va fer en un acte al Casino aquest dissabte en el que va fer balanç i autocrítica de la darrera legislatura i en el que va presentar les cares que l'acompanyaran a la llista, sense donar-ne l'ordre encara. 

Loureiro va assegurar ser garantia de gestió després de congelar impostos i taxes durant quatre anys i augmentar un 40% les inversions, de participació ciutadana, de mediambient i sostenibilitat i, sobretot, de proximitat. Aquestes són les claus per les que vol seguir apostant en el programa que portarà a les eleccions del 26 de maig. 

El batlle i alcaldable de la formació republicana també va fer pujar a l'escenari a tots els membres de la llista que presentaran. La posició que ocuparan s'anirà donant una a una a les xarxes durant els propers dies. El que sí que es va poder veure era que hi havia els actuals regidors de Junts per Begur i Esclanyà al ple, Martí Aldrich i Mònica Martínez, i que de la resta en destacava la joventut de varis dels seus membres. 

L'acte va comptar amb la presència del diputat i candidat al Congrés per Girona, Joan Margall, la portaveu republicana al Parlament, Anna Caula, i l'eurodiputat Josep Maria Terricabras. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política