Josep Ferrés, l'aposta de Palafrugell en Comú Podem per les Municipals 2023

Palafrugell

Data: 22/11/2022

Josep Ferrés és l'aposta de Palafrugell En Comú Podem com a candidat l'alcaldia per a les pròximes eleccions municipals. L'acte de presentació va ser divendres passat, en una roda premsa, als Jardins de la Biblioteca Pública del municipi.

Aquest passat divendres, Palafrugell En Comú Podem, va presentar en roda de premsa el seu nou candidat com a cap de llista per a les eleccions municipals de l'any que ve: L'arquitecte i activista Josep Ferrés.

La roda de premsa va tenir lloc als Jardins de la Biblioteca Pública de Palafrugell, on l'actual regidor i portaveu del partit, Alfons Rius, va cedir el testimoni a Josep Ferrés.

Josep Ferrés és arquitecte des de 1998 amb més de 500 projectes en la seva trajectòria. Gran part de la seva obra l'ha dut a terme a l'entorn de Palafrugell, on s'ha especialitzat en la rehabilitació i construcció d'edificis. També destaca pel seu activisme com a membre de l'Associació Salvem el Golfet, federada amb SOS Costa Brava, on realitza tasques d'assessorament i divulgació des de fa sis anys.

Laura López, la diputada d'En Comú Podem per Girona, va tancar l'acte agraint la gran tasca que ha fet Alfons Rius i que ara, Josep Ferrés, agafarà aquest relleu com a regidor, per continuar treballant amb gran dedicació pel bé de les persones i el territori.

La candidatura es presentarà oficialment el pròxim 4 de desembre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política