Tots per Sant Feliu anuncia els 10 primers llocs de la candidatura

Tots per Sant Feliu anuncia els 10 primers llocs de la candidatura
Tots per Sant Feliu anuncia la incorporació a la seva candidatura d’Ernest Nátera. Fins avui l’Ernest ha format part del cos de la Policia Local on hi va entrar a la dècada dels vuitanta. Format en termes de seguretat i trànsit dels que també ha estat instructor, en els darrers anys també s’ha posat al capdavant del desplegament de les TIC (Tecnologia de la Informació i la Comunicació) en el cos de la Policia Local de Sant Feliu, on s’ha treballat la innovació informàtica, les telecomunicacions i la videovigilància.

Ernest Nátera ocuparà el quart lloc a la llista amb la intenció de continuar treballant, ara des de l’àmbit polític, en projectes que millorin la seguretat i el trànsit a Sant Feliu.

De cara les eleccions municipals del proper 26 de maig, Tots per Sant Feliu s’ha dotat d’un ampli equip d’una quarantena de persones molt diverses, les quals cadascuna en el seu sector poden aportar grans potencialitats. Una llista que també està acompanyada per Fina Cosp, David Oliveras, Manolo Ortega, Mari Fe Larragay, Tili Ribera i Sònia Bartumeu que juntament amb Carles Motas, Josep Saballs, Núria Cucharero i el mateix Ernest Nátera completarien els 10 primers llocs de la candidatura.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política