Comença el procés participatiu del nou POUM de Santa Cristina d'Aro

INTERVÉ: Narcís Palahí, regidor d'Urbanisme de Santa Cristina

Santa Cristina d'Aro ha engegat un procés participatiu per decidir com ha de ser el nou planejament urbanític del municipi. Una setantena de persones van participar a la primera de les tres sessions participatives programades perquè ciutadans, govern i l'equip redactor del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal posin en comú les línies a seguir per definir i ordenar urbanísticament el poble i les urbanitzacions de Santa Cristina. 

El que ja s'ha fet és presentar als ciutadans l'avanç del POUM aprovat el primer d'agost. Tot i que Santa Cristina aprovés el 2008 un nou Pla General amb només 10 anys ha patit 43 modificacions, moltes per errades i està afectat per una sentència judicial que obliga a l'Ajuntament a desclassificar sector actuals i resoldre la viabilitat econòmica de sectors com la zona industrial o les urbanitzacions. Per tal de concensuar el que vol ser un nou Pla General pel poble que resolgui les mancances i errors del darrer s'obre a la participació ciutadana.

La segona trobada com a taula de debat serà aquest divendres a les 7 de la tarda a l’Escola Pedralta. En aquesta taula es debatrà la ciutat construïda i els seus coneixements. I la tercera trobada, també com a taula de debat, tindrà lloc el divendres 28 de setembre, també a les 19h a la mateixa escola per tractar l’ordenació dels espais oberts 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política