Uns 800 palamosins aporten el seu vot en els pressupostos participatius 2019

Uns 800 palamosins aporten el seu vot en els pressupostos participatius 2019
Palamós

Data: 23/01/2019

Uns 800 ciutadans aporten el seu vot en el procés de participació que decideix el destí d'una part de la inversió del pressupost municipal 2019.
 
El passat diumenge va concloure el procés de votacions en el qual els ciutadans han pogut escollir vuit projectes entre un total de setze propostes que han inclòs, entre altres, l'arranjament de places i parcs; el reforç d'il·luminació o d'ubicació de mobiliari urbà, la creació d'accessos adaptats a platges; la restauració i senyalització d'elements patrimonials, o la instal·lació d'equipament per a la pràctica d’esports a l'aire lliure.
 
Les propostes s'han pogut votar mitjançant el web municipal, o bé amb les butlletes de participació. L'Ajuntament de Palamós valora molt positivament la participació ciutadana en aquest procés, destacant la qualitat dels projectes obtinguts resultat del debat i el treball ciutadà.
 
Un cop finalitzat el procés de votacions ara l'Àrea de Participació realitzarà el recompte dels vots i el dimecres vinent dia 30 de gener l'Ajuntament de Palamós farà públic el resultat definitiu mitjançant un acte informatiu de retorn i avaluació obert a tothom, que tindrà lloc a l'Espai d'Entitats.
 
Palamós conclou el procés participatiu que es va iniciar el passat mes de setembre i que decideix la inversió de 100.000 euros del pressupost municipal 2019 de Palamós.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política